Vi er et tradisjonelt entreprenørselskap med ulike satsningsområder.

ESG Prosjekt AS holder til på Kolbotn rett syd for Oslo. Vårt geografiske nedslagsfelt er hele Oslo og Akershus samt Østfold, utover dette kan vi ta på oss enkelt prosjekter i hele landet.

Vi har som en målsetning å etablere oss sterkere i Østfold og ett eget avdelingskontor skal på plass i løpet av 2014

Våre ideer og visjoner ble etablert i 2007 og underveis i prosessen har man bygget og reorganisert selskapet for å tilpasse oss i markedet. Fra 2014 har vi som mål å nå ett bredere marked med satsning mot privatmarkedet samt opprettholde og utvikle næringsbygg markedet.

Vi deler inn vår forretningsvirksomhet i kjerneområdene

  • Næringsbygg

  • Borettslag

  • Privatmarkedet

 

Fornøyde kunder er selve drivkraften i vår daglige drift

Gode kunder kommer gjerne igjen. De vet at vi strekker oss langt for å levere prosjektet i den standard de har forestilt seg.
For oss innebærer det fagmessig gjennomføring innenfor lovverket til en konkurransedyktig pris.


ESG er et entreprenørselskap som har en rekke grunnleggende forutsetninger for å kunne gjøre god jobb. Hele staben består av dyktige og dedikerte fagfolk.
Våre kunder oppfatter oss som et mellomstort eller mindre selskap med korte kommandolinjer, og en håndterlig administrasjon.


Våre kunder setter pris på personlig og direkte kontakt og en organisasjon som er enkel å gjøre seg kjent med. Dermed blir alt enklere. I vårt distrikt har vi de siste årene påtatt oss og gjennomført en rekke prosjekter. Det gjelder både totalentrepriser, hovedentrepriser, rehabilitering og vedlikehold av små og mellomstore prosjekter i tillegg leverer vi enkelte underentreriser til utvalgte entreprenører.


Hvorfor ikke prøve vår kompetanse og evne til å gjennomføre små og mellomstore prosjekter? I så fall får vi kanskje enda en kunde som ved neste korsvei kommer igjen. Det skal ikke stå på oss.


ESG Prosjekt AS utfører alle typer entrepriser som underentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser

Kontakt ESG Prosjekt AS

Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon.

Hvis du tar kontakt med oss på e-post garanterer vi en tilbakemelding i løpet av 24 timer!

Trond Skaarud Daglig Leder

 

Telefon

Mobil: 951 73 356